kleine alles wat ikvan de hemel weet 80 x 80

IJssellicht

IJssellicht, kent u die uitdrukking?


IJssellicht is het mooie gewasemde licht dat boven het water hangt als de uiterwaarden ondergelopen zijn.
In Den Haag heb ik mijn atelier aan de Laak. Het water reflecteert prachtig het licht in mijn atelier en herinnert mij aan mijn geboortegrond. Vanuit mijn slaapkamertje kon ik de dijk over kijken en zag ik in het IJssellicht de bovenkant van de knotwilgen standvastig staan V-vormen maken in een ongelofelijke plas stromend water.

Dát licht!

Kom graag mijn kunst in dát licht bezien in Atelier Komma!

 klein toch 40x40

 Op dit moment woont en werkt Hanneke in Den Haag. En ook daar wordt ze door het water geïnspireerd. Haar atelier kijkt namelijk uit op de Laak.

Het werk is kleurrijk en zit vol energie. Het wil ontmoet worden maar geeft niet meteen alles weg. Door in stilte naar haar werk te kijken komen steeds meer lagen naar voren en ontdek je pas de complexiteit en diepgang ervan.

Bij de opening van de expositie merkte een van de bezoekers bij de opening op: "Jouw werk heeft een ziel"

 

kleine rubenshof 40x40 2

In het gehele pand Achter de Muren Vispoort 46 in Deventer wordt het werk van Hanneke getoond. U kunt het werk bekijken in het atelier op de begane grond, de woonkamer op de eerste etage,  de trapportalen en de zgn. IJsselkamer op de tweede etage. Dat betekent dat u tegelijkertijd een kijkje in ons huis kunt nemen en kunt genieten van het fraaie uitzicht op de IJssel. 

Iedere vrijdag tussen 11.00 en17.00 bent u ven harte welkom. 

Een andere dag is ook mogelijk. Neem dan even contact op.

Het geëxposeerde werk is te koop. Evenals ansichtkaarten en enkele boekjes.