20170212 094308

Atelier Komma organiseert Energetische wandelingen.

De stadswandeling volgt de energetiesche principes van de oude bouwmeesters

De locatie van de Lebuinuskerk is niet toevallig gekozen. Zorgvuldig werd de meest gunstige plek uitgezocht. Strategische ligging, bodemgesteldheid en bereikbaarheid waren natuurlijk belangrijk.

Maar het waren de energetische lijnen die de exacte locatie uiteindelijk bepaalden.

Hoe ze dat deden en welke consequenties dat heeft gehad voor de ligging en bouw van de kerk gaan we in deze wandeling ervaren.

De wandeling duurt c.a. 1.5 uur

Start bij Atelier Komma

Maximaal 6 personen

Kosten: 7.50 p.p.

Aanmelden  via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 Ruimte voor de rivier Deventer

De natuurwandeling volgt de fijne energie van water en overstromingsgebieden

De waterstroom van de IJssel is krachtig en door het project Ruimte voor de rivier, lijkt ze haar natuurlijkheid teruggewonnen te hebben. Dit elan is te ervaren als je in de uiterwaarden loopt.

In deze wandeling lopen we door het pas ontstane natuurgebied langs de dijk naar Terwolde en bezoeken we de godinnenplek op de strook tussen de Hank en de IJssel, we ervaren de energie van de strook langs de dijk en lopen tussen de meidoornhagen terug naar het IJsselhotel waar we ter afsluiting de kracht van de monumentale zwarte populier ontdekken.

De wandeling duurt c.a. 3 uur

Start bij IJsselhotel

Maximaal 8 personen

Kosten: 7.50 p.p.

Aanmelden  via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.